Пропозиція для футболістів

oferta dla piłkarzy

СТАРТ ПАКЕТ

Базовий стартовий пакет. Діяльність виключно футбольного агентства – пошук клубу, представництво інтересів гравця, переговори щодо трансферу та контракту. Систематичний, динамічний контакт з агентством.

Вартість пакету: 499 euro

СТАРТ+ ПАКЕТ

Спеціально створений пакет для потреб наших юних футбольних адептів. Пакет СТАРТ+ включає всі послуги, пов’язані зі звичайним пакетом СТАРТ, а також найважливіші питання щодо пакету СЕРЕДНИЙ.

Koszt pakietu: 649 euro

МЕДІА ПАКЕТ

Розширений стартовий пакет, окрім суто футбольної агентської діяльності, ми додатково рекламуємо вас в Інтернеті, ви також отримуєте медичну та юридичну допомогу та футбольну страховку.

Вартість пакету: 849 euro

ЧЕМПІОНСЬКИЙ ПАКЕТ

Головний пакет розробки. Великий набір вправ і футбольне обладнання. 1 додаткова одиниця персонального навчання на місяць. Мобільний додаток + Smartband стежить за нашим прогресом.

Koszt pakietu: 1299 euro

PRO ПАКЕТ

Комплексний пакет від А до Я для молодого спеціаліста. Індивідуальні футбольні, розумові та фізичні тренування, консультації фізіотерапевтів в радіусі до 30 км від місця проживання. Футбольні табори, професійна футбольна форма агентства, тренажери та багато іншого.

Koszt pakietu: 2599 euro

WS SENIOR ПРОГРЕС

Спеціальна пропозиція для гравців віком 21-28 років. У цьому пакеті ми зосереджені головним чином на веденні кар’єри вже сформованих гравців. Ми не пропонуємо поділ на додаткові пакети.

Пропозиція обговорюється індивідуально.

Call Now Button