ЯК ПРИЄДНАТИСЯ ДО нашої футбольної агенції?

Станьте професійним футболістом і здійсніть свої мрії

ЯК ПРИЄДНАТИСЯ ДО нашої футбольної агенції?

На початку ОБОВ’ЯЗКОВО детально заповніть форму заявки, доступну нижче, і терпляче дочекайтеся нашого контакту.

Ми можемо почати співпрацю двома шляхами. Прибуття до нашого спортивного комплексу в Сілезії поблизу Цешина, щоб перевірити спортивний аспект, тобто індивідуальні футбольні тренування або дистанційну співпрацю. Зазвичай ми зустрічаємося з гравцями вранці в суботу або неділю, можливо, в п’ятницю. Візит необхідно підтвердити SMS або електронною поштою.

Для початку дистанційної співпраці вам необхідно зібрати відповідні відеоматеріали та надіслати їх нам на офіційну електронну пошту агенціі, перш ніж уважно заповнити форму заявки. Відеоматеріали повинні показувати ваш футбольний рівень з офіційних матчів, хоча ми допускаємо відео з неофіційних ігор або звичайних індивідуальних тренувань. Матеріали необхідно розміщувати на YouTube, а посилання на ці матеріали надсилати на електронну пошту або заповнивши відповідне поле у ​​формі заявки.

Детальну інформацію про дистанційну співпрацю можна знайти тут:

Талановиті дівчата також можуть приєднатися до нашої футбольної агенції на тих же умовах, що і гравці.

  1. СПОРТИВНИЙ

Рекомендований вік 15-21. Необхідний рівень: Молодіжний чемпіонат України з футболу U19, Перша та друга ліга . Ми будемо раді співпрацювати з футболістом з чемпіоната України серед аматорів у разі прояву нестандартної футбольної майстерності.

 Новинка – Нещодавно ми створили спеціальну пропозицію для гравців віком 21-28 років.

Більш детальну інформацію можна знайти тут: WS PROGRES SENIOR

  1. ПСИХІЧНИЙ

Повна зосередженість на футболі. Професіоналізм і зрілий, дорослий підхід до життя і футболу. Вітається підтримка батьків або допомога законних опікунів.

  1. ФІНАНСОВІ

Ви можете вибрати з 4 різних пакетів, оплачених наперед за весь рік, суму можна розбити на регулярні частини. Ми не беремо жодних комісій за договорами та договорами про передачу. Пакети детально описані у вкладці ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ГРАВЦІВ

Call Now Button